Jarkko Holopainen:

044 081 1466

Petri Holopainen:

044 033 3703

Korjaus- ja saneeraustöitä vuodesta 1986.

Palvelemme ammattitaidolla kuntia, taloyhtiöitä ja kaupunkeja. Rakennustyöt ja remontit luotettavasti.

Palvelumme

Kiinteistöjen remonttipalvelut

Olemme erikoistuneet saneeraustöihin niin sisällä kuin ulkona. Teemme kaikki rakennustyöt kevyistä maalausremonteista aina vaativiin sisäilmakorjauksiin.

Liiketilaremontit

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset käyttötilojen muutokset ja pintaremontoinnit liiketiloissa

Märkätilat

Suoritamme märkätilasaneeraukset 30 vuoden kokemuksella. Teemme laattatyöt, epoksilattiat ja polyuretaanipinnoitukset kylpyhuoneissa.

Pienkorjaustyöt

Teemme kiinteistöjen pienkorjaustyöt ammattitaidolla.

Maanrakennustyöt

Toteutamme erilaiset maanrakennustyöt kuten sokkelieristykset ja esimerkiksi tonttiliittymät.

Asuntojen haitta-aineiden korjaustyöt

Kosteuden aiheuttamat homevauriot ja muiden haitta-aineiden (PAH-, VOC- ja PCB-yhdisteet) pääsy sisäilmaan aiheuttavat mittavia terveysongelmia ja -vaaroja. Toteutamme asuntojen haitta-aineiden korjaustyöt monen vuoden kokemuksella.

työmaa

Maanrakennustyöt ammattitaidolla ja aikataulussa

J.Holopaisella on pitkä kokemus erilaisista maanrakennustöistä, joihin kuuluvat muun muassa sokkelityöt, salaojitusten uusinnat, salaoja- ja viemärikaivojen uusinnat ja muut kaivuutyöt.

Teemme myös tonttiliittymät.

Sisä- ja ulkorakentamista vuodesta 1986

J.Holopainen Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä noin parikymmentä työntekijää. Yrityksemme on kasvanut tasaisesti alusta alkaen ja työntekijämme ovat yrityksemme vahvin voimavara. Työntekijöiden ammattitaito on mahdollistanut yrityksellemme pitkät asiakassuhteet useiden isännöintiyritysten sekä Helsingin että Vantaan kaupungin kanssa. Toimenkuvaamme kuuluu saneeraustyöt niin sisällä kuin ulkonakin. 

Laatua monipuolisella osaamisella

Kilpailuvaltteinamme on laatu ja monipuolisuus. Yrityksessämme työskentelee monen osa-alueen omat ammattilaiset, kuten laatoittajat, keittiöasentajat, maalarit sekä kaivinkonekuskit. Yrityksemme työntekijöillä on vesieristyssertifikaatit, tulityökortit sekä työturvallisuuskortit. 

Päätoimenkuvaamme kuuluu asuntojen pintaremontteja, kuten maalaukset, matto/ laminaatti/ parketti uusinnat, keittiöremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, vahinkosaneeraukset sekä muut tarvittavat korjaus- ja saneeraustyöt. Teemme myös vaativat maalaustyöt, kuten marmorointeja sekä kuviointimaalauksia. 

Kiinteistöjen ulkosaneeraustöihin kuuluvat salaojitusten uusinnat, sokkelieristykset, salaoja- ja viemärikaivojen uusinnat sekä muut kaivuutyöt. Monet kyseiset työt tehdään LVI-yritysten kanssa yhteistyössä. Teemme myös ovien asennuksia yms. Teemme myös kevyitä ulkorakennuksia, kuten jätekatokset.
Palvelemme kuntia, taloyhtiöitä, kaupunkeja ja yrityksiä. Ota yhteyttä!

Referenssit

2018-2019, Capellan Puistotie, Helsinki 3100m².
 Yhteensä 75 asunnon lattioiden purku ja korjaustyöt cTrap-menetelmällä.

2017-2018 Kiviaidankatu, Helsinki.
150 metriä salaojaputkien asennus, sokkelin eristys ja tekniikan uusinta kaivantoalueella.

2018-2019 Myyrmäen jäähalli.
 Uusien kylmälaitteiden tekniikan kaivuutyöt sekä Energia-areenan parkkipaikkojen kunnostustyöt. Myyrmäen jalkapallostadionin kentän lämmitysjärjestelmän jakotukkien esillekaivuu ja uuden reititys.

Yhteystiedot

J. Holopainen Oy
Ruunikkokuja 2 A2, 01200 Vantaa

Office
info@jholopainen.fi

Jarkko Holopainen
Työnjohtaja
puh. 044 081 1466
jarkko.holopainen@jholopainen.fi

Petri Holopainen
Työnjohtaja
puh. 044 033 3703
petri.holopainen@jholopainen.fi